Mainos

Kerroin kumppanilleni, että teeskentelen orgasmin

Uskon avoimeen keskusteluun. Olisiko kuitenkin parempi turvautua valkoiseen valheeseen, jos totuus repii rikki rakkauden? Onko se rakkautta ollenkaan, jos kumppanille ei voi tunnustaa totuutta?

Olen tavannut elämäni Miehen. Hänen kanssaan on hyvä olla, ja meillä on paljon yhteistä. Rakastan häntä ja hän rakastaa minua, suunnittelemme yhteistä tulevaisuutta. Vain yksi pikkujuttu vaivaa, en saa hänen kanssaan orgasmia.

Suunnilleen näin alustettiin erästä tarinaa suositussa Sex and the City -sarjassa, mutta se voisi olla aivan hyvin arkipäivää kenen tahansa elämästä. Joidenkin tutkimusten mukaan joka viides nainen ei koe orgasmia yhdynnässä kumppaninsa kanssa ja vain yksi seitsemästä saa sen joka kerran.

Elokuvien ja alan lehtien ansioista yleisesti ajatellaan, että paras orgasmi on samanaikainen, jaettu hekuman huippu. Orgasmi on monen tekijän summa, joten samanaikaisuuteen tarvitaan onnistunut ajoitus ja hyvää tuuriakin. Miksi akti olisi sen huonompi, jos kumpikin saa orgasmin omaan tahtiinsa?

Miehen kunnia on tyydytetty nainen

Naisensa tyydyttäminen on miehelle kunnia-asia. Puolihuolimattomasti heitetty ”se oli silti ihan ihanaa” -toteamus voi olla riipaiseva ja aiheuttaa entisestään suorituspaineita. Rakastelussa onnistuminen on tärkeämpää miehelle, joka haluaa nähdä naisensa hehkuvan täydellisesti tyydytettynä.

Naiselle tunne on olennaisempi kuin varsinainen suoritus. Jopa kaksi kolmesta naisesta ei pidä orgasmia joka kerta välttämättömänä, sillä nautinto tulee jo kumppanin läheisyydestä.

Tilanne on johtanut siihen, että naiset teeskentelevät saavansa orgasmin miellyttääkseen miestään. Kysyttäessä kaikki varmasti vastaavat tehneensä sen vain rakkaudesta, ilman sen kummempia kavalia taka-ajatuksia. Seuraavalla kerralla kaikki voi taas onnistua upeasti.

Ihmissuhteessani ei siis välttämättä ole mitään vialla, jos uskottelen saaneeni orgasmin tarpeen vaatiessa, koska niin ei käy aina. Se, että tunnustin rakastelun jälkilämmössä joskus tehneeni niin, melkein rikkoi suhteemme. Olisi varmasti ollut reilumpaa kertoa, etten nyt saanut orgasmia, mutta se oli silti ihanaa.

Hölösuisen hetken seurauksena mieheni koki tulleensa petetyksi: mitä muuta olen kenties häneltä salannut. Epäilyksen siemen kasvatti pitkät lonkerot, joiden kitkemiseksi minun on ollut todella pakko tehdä paljon työtä.

Opettele rakkautta ja seksiä

Naisten täydellinen kyvyttömyys saada milloinkaan orgasmia on harvinaista.

Käytännössä syynä voisi olla esimerkiksi hermovaurio. Yleensä ongelmat liittyvät huonoon ajoitukseen, unohtuneeseen lämmittelyyn tai siihen, että mies syöksähtää onneensa, eikä itsekkäästi välitä enää kumppanistaan, vaan vaipuu saman tien uneen.

Kaikkea vastuuta me naiset emme voi sälyttää miehille, sillä naisen

orgasmia pidetään pitkälti oppimiskysymyksenä.

Minäkin jouduin opettelemaan seksielämää aloittaessani, miten ja missä asennoissa saan nautinnon, kun en teekään kaikkea itse. Yhtä tärkeää oli opetella, miten voin tuottaa mielihyvää miehelleni. Vaikka tämä kuulostaakin suoraan seksiterapeutin puheenvuorolta, sanon sen silti: me olemme pariskuntana opetelleet, miten me nautimme seksistä, joku muu saa varmasti nautintonsa jossakin toisessa asennossa tai erilaisen esileikin jälkeen.

Pitkittyessään totuuden kertomisesta tulee aina vain vaikeampaa, joten ongelmiin on tartuttava ajoissa. Vaikeissa asioissa on mentävä itse vähintään puolitiehen vastaan ja jaksaa perille asti. Televisiosarjassa pitkän pohdinnan jälkeen sankaritar päättää kuitenkin jättää pikkuista vaille täydellisen miehen.

Rakkaus ja yhteiselämä ei tarkoita pelkkää seksiä ja orgasmien tavoittelua. Seksuaalisuus on kyllä tärkeä osa minun ja mieheni elämässä, mutta ei tärkein ja ainoa. Seksi tuottaa meille iloa ja mielihyvää ja siten lisää kiintymystämme parina. Jos jään rakastellessamme ilman orgasmia, mieheni jatkaa hyväilyä, kunnes olen tyydytetty.


Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.