Mainos

Kennedyllä oli suhde Valkoisen talon harjoittelijaan

Yhdysvaltain ex-presidentti Bill Clinton ei ole ainoa maan presidentti, jolla oli seksisuhde Valkoisen talon harjoittelijaan.

35 vuotta ennen Clintonia presidentti John F. Kennedyllä oli suhde 19-vuotiaaseen harjoittelijaan nimeltä Mimi. Suhde käy ilmi JFK-kirjaston papereista, ja asiasta on lisäksi kertonut Kennedyn entinen lehdistöavustaja, historioitsija Robert Dallekille. Dallek kirjoittaa suhteesta uudessa kirjassaan Unfinished Life: John F. Kennedy, 1917-1963.

Kirjan mukaan Mimillä ei ollut mitenkään loistavia kykyjä toimistotyössä, mutta hän sai pitää työnsä ja hän myös matkusti usein Kennedyn mukana.

Mimi myöntää

Asian tultua julkisuuteen kirjan Mimi, eli nykyään New Yorkissa asuva Mimi Fahnenstock, myönsi suhteen tänään.

- Vuoden 1962 kesäkuusta vuoden 1963 marraskuuhun minulla oli seksisuhde presidentti Kennedyyn, kirjoittaa Fahnenstock tiedotusvälineille antamassaan lausunnossa. Hän ei suostunut kommentoimaan suhdetta sen kummemmin.

- Se on asia, josta en ole puhunut 41 vuoteen.

Mimillä on kaksi aikuista tytärtä ja hänen miehensä Anthony kuoli kymmenen vuotta sitten. John F. Kennedyllä sanotaan olleen lukuisia avioliiton ulkopuolisia suhteita, ja yksi hänen ihastuksistaan oli Marilyn Monroe.

Toinen JFK:sta kertova, pian julkisuteen tuleva kirja väittää puolestaan, että Kennedy käytti kokaiinia ainakin ennen presidentiksi tuloaan. George Jacobsin kirjoittaman kirjan Mr. S. mukaan Kennedy käytti kokaiinia 50-luvulla Frank Sinatran huvilalla. Kirja kertoo Kennedyn ja Sinatran ystävyydestä.

(MTV3-STT)

(Kymmenen uutiset 15.05.2003)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.