Mainos

Kenguru rikkoi naisen rintaimplantit ja mursi kylkiluita – "Se oli söpö, kunnes teki mitä teki"

Australialaiset eivät hätkähdä pienistä. Sharon Heinrich oli pyöräilemässä ystävänsä kanssa Clare Valleyssa Etelä-Australiassa, kun uroskenguru hyppäsi tienpenkalta ja päätti ottaa naisista mittaa. Kenguru voitti.

– Se hyppäsi alas, kaatoi pyörämme ja käytti minua pienenä ilmatyynynään. Sen jälkeen se kaatoi Helenin ja pomppi takaisin pöheikköön, Heinrcih kertoo 891 ABC Adelaide -radioasemalle.

Heinrich oli pyöräilemässä ystävänsä Helen Salterin kanssa pitkin viehättävää, viinitarhojen ja maatilojen läpi kulkevaa, kahviloiden ja pubien reunustamaa Riesling Trail -reittiä. Senkin varrella luonto on arvaamaton.  

– Se oli söpö. Se oli ihastuttava, kunnes teki mitä teki, Heinrich muistelee jäämistään jyrän alle. Hänelle jäi muistoksi muun muassa kolme katkennutta kylkiluuta ja molempien rintaimplanttiensa hajoaminen. Salter sai aivotärähdyksen ja niskakipuja.

Silikoni jähmettynyt kylkiluiden kohdalle

Heinrich valmistautuu nyt leikkaukseen. Silikoni- ja suolaliuosimplanttien hajoaminen aiheuttaa kipua, koska silikoni on jähmettynyt juuri katkenneiden kylkiluiden kohdalle.

– Pelottaa, koska kipu on kova, mutta loppujen lopuksi sitä vain pitää mennä eteenpäin. 

Kenguruita on yli 60 lajia, pienistä puukenguruista kaksimetrisiin ja lähes satakiloisiin pomppuveikkoihin. Heinrich ja Salter törmäsivät isompaan pussieläinyksilöön. 163 senttimetriä pitkän Heinrichin mukaan kenguru oli "todellakin" pidempi kuin hän. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.