Kenen popdiivan hulppea talo on myynnissä? Arvaa!

Poplaulaja Celine Dionin hulppea kartano Floridan Jupiterissa on myynnissä huikaisevaan 50 miljoonan euron hintaan.

Laulaja Celine Dionilla ei perheineen ole aikaa rentoutua Floridassa sijaitsevassa huikeassa kartanossa. Las Vegasissa show'taan pyörittävä Dion myykin nyt yhdessä miehensä kanssa tämän talon, joka sijaitsee yli 23 000 neliömetrin tontilla. Yhteensä 1500 neliömetrin kokonaisuuteen kuuluu talon lisäksi muun muassa majoitustilat vieraille ja henkilökunnalle.

Kolme uima-allasta vesipuistomaisine olosuhteineen, oma ranta ja huikeat näkymät takaavat viihtyvyyden miljonäärille, jolla on varaa ostaa talo popdiivalta. Päärakennuksesta löytyy lukuisia oleskelualueita, viisi makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta, mediahuone ja avara keittiö huippuluokan laitteineen. Talon yhdeydessä on kaksi vierastaloa, joissa kummassakin on neljä makuuhuonetta ja myös henkilökunnalle on omat tilansa. Lisäksi tontilta löytyy tenniskenttä. Yksityisyys on taattu, sillä tontti on aidattu ja portit elektroniset.

Dionin oma vesipuisto herätti närää Jupiter-saaren naapureissa, jotka suivaantuivat Dionin käytettyä kaikki saaren vesivarat. Yhteensä Dionin tontille tarvitaan liki kaksi miljoonaa litraa vettä pitämään uima-altaat täysinä. Vuosittain vettä kiertää altaissa 24 miljoonan litran verran.

Jupiter-saarella asuvat myös kohugolfari Tiger Woods sekä

Dion ja hänen miehensä laittoivat myös Kanadan Montrealissa sijaitsevan myyntiin viime vuonna. Vuonna 2001 rakennetussa kartanossa on kuusi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta, kirjasto, kuntosali ja viinikellari. Yli 2 000 neliömetrin kartano on Quebecin kallein myynnissä oleva kiinteistö. Tähden hintalappu sille on yli 20 miljoonaa euroa.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja