Kendall Jennerin dobermannin väitetään puraisseen pikkutyttöä – kaksi eri versiota tapahtuneesta

Kardashianien 15 kauden traileri 1:00

Tosi-tv-tähti ja supermalli Kendall Jenner on joutunut ikävään tilanteeseen, missä hänen koiransa väitetään puraisseen lasta.

Videolla: Traileri Keeping up with the Kardashians -sarjan 15. kausi alkaa!

Megaluokan julkkis Kendall Jenner on jälleen kohun keskiössä. Tällä kertaa hänen koiransa Pinscher, rodultaan dobermanni väitetään puraisseen lasta. Asiasta kertoo uutissivusto TMZ.

Jenner oli ilmeisesti poikaystävänsä Ben Simmonsin kanssa syömässä Los Angelesissa ravintolan terassilla, kun tähden koira oli näykkäissyt pikku tyttöä ravintolassa.


TMZ:lle tulleiden viestien mukaan. Jenner ei ollut jäänyt selvittämään puremiskohtausta vaan olisi hävinnyt vähin ääniin pois ravintolasta.

Lähteiden mukaan, mitään isoa jälkeä ei tytön käteen jäänyt ja ravintolan henkilökunta hoiti tytön kättä jääpussilla.

Kun äiti ja tytär oli tullut selvittämään tilannetta takaisin terassille, olivat Jenner seurueineen jo lähtenyt ilman mitään lappua tai muuta tapaa, miten he voisivat jatkaa tilanteen selvittämistä.

Toisen version mukaan, koira ei koskaan purrut lasta


TMZ on saanut tapahtuneesta myös toisen version. Jennerin ”läheisten lähteiden” mukaan koira ei olisi ollut kontaktissa tytön kanssa.

Koira ei koskaan purrut tyttöä eikä Kendall ollut lähtenyt ravintolasta ennen kuin oli varma, ettei koira ollut purrut lasta eikä lapselle ollut tullut psyykkisiä vahinkoja tilanteesta.

Sivustolla kerrotaan, että tilanteessa oli soitettu jopa hätänumeroon, mutta ensiapua ei tarvittu paikalle. Myös poliisit olivat soittaneet tähdelle.

Lähde: TMZ.

Lue myös:

    Uusimmat