Mainos

Kemiössä teollisuushallin miljoonapalo

Ison teollisuushallin palosta on aiheutunut miljoonien markkojen vahingot Kemiössä. Neljän jälkeen syttynyt palo levisi nopeasti 3 000 neliön halliin ja koko rakennus kärsi huomattavat vahingot. Sammutustyöt palopaikalla jatkuvat edelleen.

Teollisuushalli paloi poroksi Kemiössä

Rakennus tuhoutui kokonaan, ja sen mukana paloi useiden yritysten ja yksityisten omaisuutta. Teollisuushallissa sijaitsivat peltisepän yritys, rekka-autojen korjaamo ja säilytystila sekä linja-autoyrityksen talli. Viisi linja-autoa ehdittiin siirtää palon tieltä, mutta 70 talvisäilytyksessä ollutta venettä paloi.

Palo alkoi ja levisi räjähdysmäisesti. Noin sadan metrin pituinen ja 50 metrin levyinen kiinteistö paloi nopeasti. Sammutus oli vaikeaa, sillä palosta tuprusi sankkaa savua, jossa oli kaasuja ja muita vaarallisia aineita. Poliisi joutui varoittamaan savusta lähistön asukkaita ja autoilijoita. Paikalla oli useita yksiköitä Kemiön, Perniön, Taalintehtaan ja Västanfjärdin palokunnista. Palohälytys tuli klo 16.30. Palo oli saanut alkunsa rekka-autojen korjaamon maalausosastolta. Jälkisammutukset ja raivaukset kestävät pitkään. Kovan onnen teollisuushalli on palanaut kahdesti aiemminkin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.