Kelly Osbournea huitaistiin: Sai mustan silmän

Kelly Osbourne on ollut viime aikoina tapaturma-altis. Vastikään laulaja loukkasi päänsä ja nyt tähti on saanut mustan silmän onnettomuudessa, joka tapahtui teatterissa.

Kelly Osbourne on saanut mustan silmän nujakassa, joka sattui New Yorkissa teatteriprojekti Sleep No Moressa, Female First uutsioi.

Laulaja osallistui teatterinäytökseen, jossa vierailijoiden tulee juosta pimeän huoneen poikki pitäen kasvoillaan maskia. Jossakin välissä Osbourne joutui kuitenkin toisen vieraan töytäisemäksi ja joutui siirtymään sivuun henkilökunnan autettavaksi. 27-vuotiasta blondia välikohtaus järkytti kovin.

– Hän oli silminnähden loukkaantunut ja hänen kasvonsa olivat mustat ja siniset. Hänellä oli paljon kipuja, silminnäkijä kertoo.

Osbourne on ollut viime aikoina tapaturma-altis. Aiemmin tässä kuussa neito loukkasi päänsä oltuaan tanssiaisissa , joissa hän pyysi ystävämiestä opettamaan hänelle, miten tanssitaan. Kun mies laski hänet käsivarsiltaan, Osbournen pää kolahti maahan. Tähti joutui paikkaamaan päätään sairaalassa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja