Kelly Osbourne solvasi Christina Aguileraa rivoin sanoin

Kelly Osbourne solvasi laulaja Christina Aguileraa ja tämän ulkonäköä varsin rivoin sanoin televisiolähetyksessä.

Rocklegenda Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne ei peittele lainkaan mitä mieltä on arkkivihollisestaan Christina Aguilerasta.

E!'s Fashion Police -ohjelmassa Osbourne ja sekä hänen kanssajuontajansa Joan Rivers ruotivat Christina Aguileran asuvalintaa. Rivers kuvaili Aguileran tunkeneen itsensä nättiin, mutta liian pieneen mekkoon ja näyttävän Jersey Shore -sarjasta tutunSnookinskandinaaviselta serkulta.

– Ehkä hänestä on tullut vain se läski l*tka mikä hän on jo syntyjään. En tiedä. Hän oli minua kohtaan oikea ämmä, Osbourne laukoi.

– Hän haukkui minua läskiksi niin monta vuotta, mutta tiedätkö mitä? Haista vee, olet itse läski!

Osbourne ja Aguilera ovat olleet sanasodassa jo vuosikausia. Esimerkiksi vuoden 2003 MTV Europe Music Awardseissa Aguilera pilkkasi Osbournen asua ja meikkejä: "Voi luoja, en tajunnut että on edelleen halloween!"

– Christina teeskenteli aloittaneensa tappelun kanssani, jotta hän itse näyttäisi coolilta. Hänhän on kuin höyhen, Osbourne laukoi takaisin ja uhkaili pistelevänsä Aguileraa pitkin seiniä.

– Hän on pelkkää puhetta. Kellyn täytyy olla ihastunut minuun, kun hän puhuu minusta niin rumasti, Aguilera jatkoi ilveilyä.

30-vuotias Aguilera on jojoillut painonsa kanssa lähes koko ikänsä – hän on paljastanut olevansa lohtusyömäri. Aguileran paino nousikin roimasti Burleski -musikaalielokuvan kuvauksissa ja painoa saaneen naisen huhuttiin jopa odottavan lasta.

Ennen ylipainosta kärsinyt pyöreähkö Kelly Osbourne taas laihtui radikaalisti vuonna 2010 Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman jälkeen.

Saa nähdä, vastaako Aguilera takaisin Osbournen solvauksiin – sanasota saattaa syttyä jälleen ilmiliekkeihin.


MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk, Daily Mail

Kuvat: GettyImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja