Kelly Osbourne kihlautui erikoisella sormuksella

Kelly Osbourne on valmis astelemaan vihittäväksi. 28-vuotias Kelly kertoi englantilaiselle Hello!-lehdelle kihlautuneensa poikaystävänsä Matthew Mosshartin kanssa.

Ozzy ja Sharon Osbournen tytär, laulajana ja tosi-tv-ohjelmien tähtenä tunnettu Kelly Osbourne myöntyi kosintaan romanttisella lomamatkalla Anguillassa. Kosinta tapahtui parvekkeella meren läheisyydessä.

– Se oli kaunista. Kelly vastasi "kyllä" ja sitten hän hymyili koko loppuillan. Tiesin jo hyvin varhaisessa vaiheessa, että Kelly on minulle Se Oikea, onnellinen sulhanen kertoi brittilehdelle.

Pari tutustui toisiinsa kesällä 2011 huippumalli Kate Mossin häissä. Rakkaus roihahti nopeasti, ja Matthew muutti pian New Yorkista Los Angelesiin ollakseen lähempänä sydänkäpystään.

– Matthew on tehnyt suurimman uhrauksen vuokseni, muuttaessaan pois kaiken tutun luota ollakseen kanssani LA:ssa, Kelly kertoo Hello!:n haastattelussa.

Nyt Kellyn nimetöntä koristaa erittäin erityislaatuinen sormus. Kihlasormus muistuttaa rokkari-isä Ozzyn erästä korvakorua.

– Minulla oli lapsena tapana pitää sormeani isäni korvaa vasten ja sanoa "Minä haluan tuollaisen sormuksen". Nyt minulla on sellainen, Kelly iloitsee.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja