Kelly Clarkson kihloihin

Since You've Been Gone -hitin takaa löytyvä laulajatar ilmoitti ilouutisen faneilleen Twitterissä.

30-vuotias Kelly Clarkson vastasi myöntävästi manageri Brandon Blackstockin kysymykseen perjantai-iltana. Kelly ilmoitti asiasta saman tien myös faneilleen.

– Olen kihloissa!! Halusin teidän kaikkien tietävän siitä. Onnellisin ilta elämässäni. Olen niin iloinen, ja minulla on paras mies mitä löytyy, Kelly iloitsi.

Vuoden 2002 American Idol -voittaja on ilmeisesti tiennyt jo pitkään tavanneensa "sen oikean", sillä hän kertoi taannoin haastattelussa häätoiveistaan.

– Olemme menossa naimisiin, varmasti. Rakastamme toisiamme. Menemme ehdottomasti naimisiin joku päivä. Tarkoitan, että hänen pitää hommata sormus joku päivä. Mutta odotan sitä, Kelly kertoi marraskuussa.

Kymmeniä miljoonia levyä urallaan myynyt laululintunen on ollut onnesta sekaisin sen jälkeen, kun löysi rinnalleen miehen lukuisten epäonnisten vuosien jälkeen,

– Rakastuin aivan totaalisesti. Olen nykyisin niin onnellinen. Elämän painopisteet muuttavat suuntaansa, ja sinusta tulee onnellisempi ja kaikkea sitä muuta. Tämä on mahdollisesti elämäni paras saavutus, koska ajattelin aina, etten tule koskaan rakastumaan tai löytämään onnea.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat