Kelly Clarkson ei aio kokea Britneyn kohtaloa

Ensimmäisen American Idol -kisan voitosta maailmanlaajuiseen suosioon singahtanut Kelly Clarkson vieraili viikonloppuna ensimmäistä kertaa Suomessa. Vaikka vierailu oli tällä kertaa pikainen, palaa laulajatähti ihastuttamaan suomalaisfanejaan pian, sillä Clarkson nähdään varsinaisella keikalla Suomessa ensi huhtikuussa. Viihdeuutiset tapasi tähden hänen pikavisiitillään.

Maailmanlaajuisesti miljoonia levyjä myynyt Clarkson on onnistunut saavuttamaan urallaan valtavasti ja menestys on pitänyt laulajattaren välillä turhankin kiireisenä. Nuoren neidon seuraava tavoite liittyykin elämänlaatuun.

- Seuraava tavoitteeni on varmaankin olla vain onnellinen. Pari viime vuotta ovat olleet todella kiireisiä, jolloin helposti unohtaa olla oma itsensä ja muuttuu vain "Kelly Clarkson -koneeksi", Kelly kertoo.

American Idol -kisan voitto oli käännekohta neidon elämässä, mutta Clarkson uskoo, että olisi musiikkialalla, vaikka voittoa ei olisi viisi vuotta sitten tullutkaan.

- Olen aina uskonut, että kaikki on mahdollista, jos sitä todella haluaa. American Idol -voitto kuitenkin nopeutti asioiden kulkua paljon, Kelly sanoo.

Clarkson on samanikäinen kuin skandaaliotsikoissa ryvettynyt Britney Spears, mutta laulajatarta ei suuresta suosiosta huolimatta pelota, että hän kokisi itse Britneyn kohtalon.

- Asun ensinnäkin Texasissa, enkä Los Angelesissa kuten hän. Pidän yksityisasiat itselläni, eikä minulla ole yhtä monta rautaa tulessa kuin Britneyllä. Olemme hyvin erilaisia. Britneyn elämä ei ole hänen omissa käsissään, muut näyttävät kontrolloivan hänen tekemisiään. Hän on kuitenkin mukava tyttö.

Laulajatar palaa Suomeen jo huhtikuussa, jolloin hän vetää keikan Helsinki Areenalla.

- Odotan jo innolla suomalaisfanien tapaamista. Kiertueen viimeiset keikat ovat aina hauskimpia, joten maltan tuskin odottaa, Kelly hehkuttaa.

Katso Kellyn haastattelu tästä

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat