Keira Knightley: Kahta voi rakastaa samaan aikaan

Näyttelijä Keira Knightley ei ole liian tiukkapipoinen rakkausasioiden suhteen. Tähti uskoo, että kahta voi rakastaa samaan aikaan. Mustasukkaisuutta näyttelijä ei kuitenkaan ymmärrä.

Näyttelijäkaunotar Keira Knightley uskoo, että on mahdollista rakastaa kahta miestä samaan aikaan, Female First uutisoi. Knightleyn mukaan romanttisia tunteita on mahdollista olla useampaakin kohtaan, mutta tämä riippuu ihmisen persoonasta.

– Joskus se on mahdollista. Se riippuu ihmisestä, siitä minkälainen hänen elämäntilanteensa on, kehen kanssa hän seurustelee ja mikä hänen tilanteensa on. En usko että tähän on yksiselitteistä vastausta, Knightley sanoo.

Laulaja Jamie Rightonin kanssa seurustelevan Knightleyn mielestä romanttisia tunteita pahempaa suhteelle on mustasukkaisuus.

– Uskon että mustasukkaisuus on ainut tunne, jossa ei ole mitään positiivista. En sano, etten ole ikinä ollut mustasukkainen, totta kai olen, mutta uskon että jos havaintosi perustuvat mustasukkaisuuteen, niihin ei pitäisi luottaa, näyttelijä sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja