Kehonrakentajaa epäillään itsemurhayrityksestä – syytti somevaikuttajaa

Kehonrakentaja Manoj Patil syytti sosiaalisen median vaikuttajana toimivaa näyttelijää Sahil Khania kiusaamisesta, minkä jälkeen Patilin epäillään yrittäneen itsemurhaa Intiassa. Tapauksesta kertovat maan johtaviin sanomalehtiin kuuluvavat The Times of India ja Hindustan Times sekä The Indian Express.

Mr India -kilpailun vuonna 2016 voittaneen Manoj Patilin epäillään yrittäneen itsemurhaa Mumbain asunnossaan. Kehonrakentaja oli jättänyt poliisille viestin, jossa hän syytti näyttelijää ja sosiaalisen median vaikuttajaa Sahil Khania kiusaamisesta fyysiseen kuntoon liittyen.

Patil oli julkaissut Instagramissa kuvia, ja näyttelijä teki niistä väitetysti pilkkaa. Kehonrakentaja oli syönyt myöhemmin samana iltana unilääkkeitä, minkä jälkeen perhe kiirehti viemään miehen sairaalaan. Poliisi oli löytänyt Patilin jättämän itsemurhaviestin. 

Patil oli aiemminkin syyttänyt Khania kiusaamisesta ja kannellut hänestä poliisille. Hän myös julkaisi sosiaalisessa mediassa ääninauhaa, jolla hän syytti näyttelijää ennen itsemurhayritystään.

Poliisi kertoi rekisteröineensä tapauksen ja odottavansa kehonrakentajan lausuntoa asiasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja