Mainos

Käytettyjen autojen alennusmyyntiä ennustetaan syksyksi

Kesän vilkkaana jatkunut uusien autojen kauppa on täyttänyt käytettyjen autojen varastot. Syksyksi ennustetaankin vaihtoautojen alennusmyyntiä.

Koko kesän erittäin vilkkaana jatkunut uusien autojen kauppa on paisuttanut käytettyjen autojen varastot äärimmilleen. Käytettyjen autojen varastot ovat nyt noin viidenneksen normaalia suuremmat.

Vaihtoautojen hinnoissa keikkuu vielä tutunoloisia numeroita, mutta syksyllä autonostajaa saattaa helpottaa. Huhu on kiertänyt kuluttajien keskuudessa jo hyvin.

- Syys-lokakuussa niin alkaa käytetty Suomi-auto olla puolen siitä tämän päivän arvosta, että semmosiakin huhuja on, mutta meillä perheessä on toisen auto tarve. niin sen takia tässä ollaan näinkin helteellä liikkeellä, Keijo Hyttinen kertoo.

Autokaupalle vuosi on ollut erinomainen ja myynti on jatkunut kiivaana heinäkuussakin. Moni ostaja joutuu odottamaan uutta autoaan jo kuukausia. Uusien myyntiä on yritetty jopa jarrutella, kun vaihtoautoja on virrannut liikkeisiin ennätysmäärä.

- Syksyssä kun ollaan sitten saattaa tilanne olla aika pahakin, elleivät nämä purkaudu, johtaja Tauno Ahonen Autoniekka Oy:stä kertoo.

Alennusmyynnissä hintojen arvioidaan laskevan keskimäärin kymmenkunta prosenttia.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 23.07.2003).

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.