Kauppias: Ruoan laadusta kysellään paljon

Lehtikuva

Ruokakohut hämmentävät kaupoissa vaeltavia kuluttajia. Kauppiailta kysellään kohujen myötä paljon ruoan turvallisuudesta, kertoo kauppias Toni Pokelaespoolaisesta K-Citymarket Isosta Omenasta.

Viime päivinä on uutisoitu tuoretuotteiden kehnosta laadusta pääkaupunkiseudulla. Pokelan mielestä kohut ovat ruokabisnekselle lopulta kuitenkin hyväksi.

- Niissä on se positiivinen puoli, että jokainen osapuoli tarkistaa silloin omat prosessinsa. Aina sieltä löytyy jotain hiottavaa, sanoo Pokela MTV3:n Huomenta Suomessa.

Pokelan mukaan kala matkustaa Norjasta kaupan tiskille noin kolme päivää. Toimiva kylmäketju on ehdoton vaatimus, ja eri vaiheet on Pokelan mielestä syytä osata avata myös ostajalle.

- Läpinäkyvyys on päivittäiskaupassa ainoa tapa lisätä luottamusta.

Lue myös:

Katso kauppias Toni Pokelan haastattelu: (Huomenta Suomi 19.11.2010)

Lue myös:

    Uusimmat