Mainos

Kaupat auki normaalisti lankalauantaina

Tänään kaupat ovat auki normaaliin tapaan. Myös junat ja linja-autot kulkevat pääosin lauantain aikataulujen mukaan.

Pääsiäisen aikaan liikkeiden aukioloajat poikkeavat tavanomaisesta. Tänään kaupat ovat kuitenkin auki normaalisti.

Alkot avaavat ovensa seuraavan kerran tiistaina. Myös pankit ja postit ovat kiinni koko pääsiäisen ajan. Helsingin pääposti tosin on auki toisena pääsiäispäivänä kello 10-18.

Maanantaina toisena pääsiäispäivänä pienemmät päivittäistavarakaupat saavat olla auki neljä tuntia kello 8:n ja 18:n välisenä aikana.

Muutoksia juna- ja bussiaikatauluissa

Tänään lankalauantaina junat kulkevat pieniä muutoksia lukuun ottamatta tavallisessa lauantaiaikataulussa. Pääsiäissunnuntaina raideliikenne vähenee. Vuoroja on silloin peruttu enemmän kuin lisätty. Pääsiäismaanantaina junat kulkevat yhtä lisäjunaa lukuun ottamatta sunnuntain aikataulun mukaisesti. Pyhien jälkeisenä tiistaina junat kulkevat pääosin maanantain aikataulussa.

Matkahuollon linja-autot noudattavat normaaleja lauantain aikatauluja. Toisena pääsiäispäivänä bussit ajavat sekä S- että SS-vuorot. Tiistaina voidaan ajaa tavallisten vuorojen lisäksi maanantain lisävuorot.

Pääsiäinen näkyy myös lentoliikenteessä. Esimerkiksi Finnair on lisännyt Lapin-lentojaan. Vastaavasti muita Suomen sisäisiä lentoja ja Euroopan-lentoja on peruttu.

Lähiliikenne pääosin normaaliaikatauluin

Pääkaupunkiseudun lähijunat liikennöivät tänään ja huomenna normaalein aikatauluin. Sunnuntailiikenne jatkuu vielä toisena pääsiäispäivänä maanantaina. Pidennetyn yöliikenteen junavuorot eivät kuitenkaan kulje tällöinkään.

HKL:n bussit ajavat normaalien aikataulujen mukaisesti. Ensimmäisenä ja toisena pääsiäispäivänä voimassa sunnuntaiaikataulut.

Yölinjat 01-09 liikennöivät sunnuntain ja maanantain vastaisina öinä. Seutuliikenteen bussit noudattavat pääsiäispäivinä sunnuntaiaikatauluja.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.