Mainos

Kauniit ja rohkeat -tähti avautuu seksuaalisuudestaan

Joanna Johnson puhuu ensimmäisen kerran seksuaalisuudestaan julkisesti.

Kauniit ja rohkeat -sarjan näyttelijänä tunnettu Joanna Johnson on esiintynyt suosikkisarjassa usean vuoden ajan. Vaikka tuttu tv-kasvo on pyörinyt julkisuuden valokeilassa pitkään, ei nainen ole paljoakaan puhunut yksityiselämästään. Asiaan tuli poikkeus, kun hän puhui ensimmäistä kertaa lesboudestaan TV Guide Magazinen haastattelussa.

– Olin huolissani, ettei minua työllistettäisi yhtä paljon näyttelijänä, jos ihmiset tietäisivät minun olevan lesbo. Olin myös huolissani, ettei minua pidettäisi yhtä uskottavana romanttisissa tarinoissa, hän paljastaa TV Guide Magazinen haastattelussa.

Paineet seksuaalisuudesta ovat purkautuneet Kauniit ja rohkeat -kuvauksissa. Johnsonin mieleen on piirtynyt eräs tapaus, joka tapahtui sen jälkeen, kun hän aloitti näyttelemisen suosikkisarjassa 25-vuotiaana 1980-luvun loppupuolella. Väliin tuli pieni tauko, ja hän palasi sarjaan esittämään Karen Spenceriä vuonna 2009.

– Muistan tehneeni fantasiakohtauksin, joka näytti, millaista hänen elämänsä olisi ollut, jos Caroline ei olisi kuollut syöpään. Hän oli naimisissa Ridgen kanssa, hänellä oli kaksi lasta ja upea elämä. Kun lopetimme kuvaamisen, juoksin pukuhuoneeseeni ja itkin. Tiesin, ettei minulla tulisi koskaan olemaan tuollaista elämää, hän muistelee.

Elämä meni kuitenkin toisin kuin Johnson oli pelännyt itkukohtauksen jälkeen. Näyttelijä on naimisissa neljättä vuotta Michelle-nimisen naisen kanssa, ja heillä on kaksi lasta. Joanna paljastaa, miksi hän puhuu avoimesti seksuaalisesta suuntautumisestaan vasta nyt, vaikka hän oli tajunnut sen jo 20-vuotiaana.

– Nyt ohjelmassa selviää, että Karen on naimisissa rouva Danin kanssa. He ovat kasvattaneet yhdessä heidän Caroline-tyttärensä. Tämä osoittaa, että ajat ovat selvästi muuttuneet. Luulen, että sen takia olen valmis avautumaan nyt. Tuntuu väärältä ja oudolta näytellä tällaista paljastusta ja olla puhumatta omastani seksuaalisuudestani, hän sanailee.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.