Mainos

Kauneuskuningatar Megan Fox: Selviän, koska olen vahva

Maailman seksikkäimmäksi näyttelijäksi moneen otteeseen valittu Megan Fox, 24, paljastaa, kuinka showbisneksessä pärjää, ja minkä vaatekappaleen hän soisi tulevan uudelleen muotiin.

– Elän suurennuslasin alla joka minuutti ja kaikki mitä sanon päätyy uutisotsikoiksi. Siitä tulee kestämätöntä. Tällä kuuluisuuden tasolla pitää olla vahva ihminen selviytyäkseen, näyttelijä Megan Fox kertoo elämästään kuuluisuuden valokeilassa.

Fox on saanut maineen suorapuheisena naisena. Viime vuonna hän päätyi otsikoihin kutsuessaan Transformers-elokuvien ohjaajaa Michael Bayta Hitleriksi. Ohjaaja ei ole palkannut Megania seuraavaan Transformers-elokuvaan.

Fox myöntääkin olevansa kapinallinen.

– Mutta se ei ole koko kuva. Minussa on monia puolia. En kuitenkaan pelkää tätä bisnestä, sanon ja teen asioita, enkä pelkää. Olen vahva ihminen. Olen aina ollut, näyttelijä kertoo.

Kuva: Getty Images/Jason Merrit

Megan on kotikissa

Fox tuntee olonsa erityisen vahvaksi nyt, kun hän on naimisissa pitkäaikaisen kumppaninsa Brian Austin Greenin kanssa. Hyvä parisuhde perustuu hänen mukaansa luottamukseen.

– Minuun voi luottaa, Fox sanoo.

Lehtien otsikoissa viihtyvä kaunotar paljastuu yllättäen koti-ihmiseksi, eikä hän viihdy julkkisjuhlissa. Tähti tykkääkin hengailla yhä samojen ihmisten kanssa, joiden kanssa hän oli läheinen ennen kuuluisuuttaan.

– Kotona oleminen pitää minut järjissään. Haluan pitää etäisyyttä Hollywoodin porukasta, hän kertoo.

Megan rakastaa korsetteja

Tällä hetkellä Fox nähdään valkokankaalla Jonah Hex -elokuvassa. Toimintaelokuviin ihastunut Fox kertoo, että pitää sarjakuviin perustuvista elokuvista, sillä hän tykkäsi katsoa sellaisia jo lapsena. Sarjakuvahahmo Jonah Hexiin perustuva elokuva olikin Foxille unelmien täyttymys, vaikka tähti myöntää, että sarjakuvafanien miellyttäminen ei ikinä ole helppoa. Vaikeuksia aiheutti myös raskaiden ja isojen aseiden kantaminen.

– Minulla on pikkuruiset kädet, tähti kertoo.

Yhden asian Fox soisi tuovan elokuvasta mukanaan myös tosielämään.

– Rakastin elokuvan korsetteja! Kaikki luulivat, että niiden pitäminen on kivuliasta, mutta vyötäröni näytti niissä niin pieneltä ja rakastin sitä. Toivoisin, että ne tulisivat taas muotiin, tähti hehkuttaa.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: bettyconfidential.com

Kuvat: Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.