Mainos

Kaukolämpöputken vuotokohta paikallistettu

Kaukolämpövika on jo saatu korjattua Itä-Vantaan osalta ja lämpöjärjestelmän odotetaan toimivan normaalisti yön aikana. Länsi-Vantaalla vian korjaaminen kestää vielä hieman pidempään.

Kaukolämmön jakelu on poikki koko Vantaan kaupungin alueelta. Vaskivuorentiellä Myyrmäessä Vantaalla oleva kaukolämpöputki vaurioitui tänään noin kello 18.00. Vaurion takia lämpimän veden saanti on loppunut ja kaukolämmitettyjen rakennusten lämpöpatterit viilenevät.

Vantaan energia korjaa vikaa parhaillaan. Rikkoutuneen kaukolämpöputken vuotokohta on saatu paikallistettua. Itä-Vantaan osalta vika on saatu korjattua ja lämpöjärjestelmän odotetaan toimivan normaalisti yön aikana. Länsi-Vantaalla vian korjaaminen kestää vielä hieman pidempään.

Markku Reinistö Vantaan Energiasta arvelee, että kaukolämpöputki ruostui puhki.

-Kyseessä on runkoverkon putki, joten koko kaukolämpöverkon vedenpaine katosi. Kun paine katoaa verkossa, kaikki lämpöä tuottavat laitokset pysähtyvät, kuvailee Reinistö.

Vantaan Energia on saanut illan aikana valtavasti puheluita kotitalouksilta ja yrittäjiltä. Esimerkiksi ravintolat ovat valittaneet lämpimän veden puutetta ja kylmyyttä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.