Mainos

Kauhukakara löysi tyylinsä

Kelly Osbourne, legendaarisen Ozzy Osbournen tytär, tuli kaiken kansan tietoisuuteen rokkiperheen hulvatonta elämää kuvaavasta tv-sarjasta.


Tv-ruudussa mellastanut Kelly Osbourne käyttäytyi välillä kuin pahainen kauhukakara - ja myös näytti siltä.

Nyt villistä teinilookista tutuksi tullut nainen on kasvanut aikuiseksi ja Kellyn tyyli on hioutunut naisellisen tyylikkääksi. Onneksi Kellyn pukeutumisesta on vielä hitunen punk-henkeä - siis Kellyä itseään!Tämän näköisenä villi teini Kelly tuli koko maailman tietoisuuteen. Hiusten väriään pinkistä mustaan ja vaaleaan vaihteleva tyttö shokeerasi kaikilla tavoilla, myös pukeutumisellaan. Look meni teinimäiseen tapaan usein överiksi, mutta ainakin Kelly kuvasi persoonaansa pukeutumisellaan.

Lyhyet hiukset, irokeesikampaus ja pitkät kiharat - Kelly on tietenkin kokeillut niitä kaikkia. Neidon kroppaa koristavat myös lukuisat tatuoinnit. Selkää koristavat punertavat siivet, jalkoja pääkallot, lonkkaluuta pieni punainen sydän, kaulaa tähti ja käsiä muun muassa Daddy-kuva.

Muuntelunhaluinen Kelly on ehkäpä tehnyt tyylinsä kanssa mokia, mutta toisaalta onnistunut myös useasti. Nykyään Kelly näyttää lähes poikkeuksetta upealta.

Välillä jojon lailla heitellut paino on asettanut pukeutumiselle omat haasteensa, mutta Kelly tietää, miten pyöreä vartalo puetaan. Uusimmissa kuvissa hoikentunut Kelly näyttää taas tyrmäävän hyvältä.

Nykyään Kelly nähdään yhä useammin supernaisellisesti pukeutuneena. Myös Kellyn tumma meikki on vahvan naisellinen punaisine huulineen ja tekoripsineen. Onneksi naisellisuus ei ole vienyt Kellyltä hänen luontaista särmäänsä.

Yhä vieläkin punk-henkinen rääväsuu nostaa välillä päätään. Kelly uskaltaa - ja onnistuu!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.