Kauhuelokuvakatselmus Lappeenrannassa

Lappeenrannassa järjestetään jälleen koko yön kestävä kauhuelokuvafestivaali maaliskuussa.

Järjestäjien mukaan kauhukatselmukseen on kelpuutettu vain sensuurin niin meillä kuin muuallakin syrjimät mestariteokset. Keskinkertaiset väkivaltakyhäelmät loistavat poissaolollaan.
-Lähtökohtana on tuoda valkokankaalle laadukkaita kauhuelokuvia, joita ei videolla pysty ainakaan kokopitkinä esittämään, kertoi seitsemännen Fright Night -festivaalin filmiliikenteestä vastaava Eevi Kareinen.

Mukana on mm. Tesis, jossa nuori opiskelijatyttö löytää opettajansa kuolleena ja varastaa nauhan, jota katsellessaan tämä on heittänyt henkensä. Minkälainen elokuva on niin hirvittävä, että katsoja kuolee kauhuun?
-Festareille tullessa kannattaa jättää moraali narikkaan ja nauttia hurjasta menosta, Kareinen toteaa. Hän tarjoaa toiseksi esimerkiksi ihmisen pimeimpiin puoliin sukeltavan elokuvan Tokyo Fist: veriseksi äityvässä kolmiodraamassa epätoivoiset kilpakosijat alkvat muokata itsestään epäinhimillisä hirvioitä.

7. maaliskuuta elokuvateatteri Nuijamiehessä alkavan 15 tunnin kauhumaratonin järjestää Kulttuurilehti Kasurisen festivaalitoimikunta.
(STT)

Lue myös:

    Uusimmat