Mainos

Kauhajoen uhrien kuolinsyy tutkitaan seuraavaksi

Kari Neulaniemi

Kauhajoen tutkinta etenee siten, että uhrien kuolinsyy selvitetään lähipäivinä. Tähän mennessä kaikki uhrit on tunnistettu hammaskarttojen ja dna:n avulla. KRP:n tutkinnanjohtajan Jari Neulaniemen mukaan tunnistus oli sataprosenttinen.

Neulaniemi kertoo, että seuraavaksi selvitetään, mikä kuoleman aiheutti - luoti vai tulipalo.

Myös poliisikuulustelut jatkuvat. Poliisit ovat tähän mennessä kuulustelleet viittäkymmentä henkilöä ja kuulusteluja jatketaan niin kauan kuin kuulusteltavia henkilöitä löytyy.

- Meillä on vielä saman verran henkilöitä, jotka olivat itse tapahtumapaikalla. Siellä oli esimerkiksi poliiseja ja palomiehiä, jotka joutuivat koulusurmaajan tulitukseen. Kaikkia sellaisia henkilöitä kuullaan, jotka tekivät havaintoja tapahtumapaikalla tuona päivänä.

KRP:n Neulaniemen mukaan kouluampuja Matti Saaren viimeaikaiset tekemiset selvitetään yksityiskohtaisesti. Myös hänen lähipiiriään kuulustellaan tarvittaessa.

- Selvitämme televalvontatiedot ja tutkimme surmaajan tietokoneen tiedostot.

Paikkatutkinta Kauhajoella jatkuu ensi viikon alkupuolelle saakka. Neulaniemi sanoo, että koko ajan tulee uusia vihjeitä, joita kirjataan ja tarvittaessa tutkitaan.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.