Mainos

Katy Perryn pakkomielle: Hampaiden harjaaminen

Laulaja kertoo pesevänsä hampaitaan ainakin kolmessa päivässä, sillä häntä kammottaa ajatus haisevasta hengityksestä. Britney Spears sai naisen huolehtimaan hampaistaan.

Laulaja Katy Perrylla on pakkomielle hampaiden harjaamisesta, kertoo starpulse.com. Nainen ei halua itselleen kamalan hajuista hengitystä, ja peseekin siksi suunsa ainakin kolmesti päivässä.

Perry on tunnustanut olevansa nuorena niin köyhä, ettei hammashygienia ollut hänen tärkeimpiä huolenaiheitaan. Britney Spearsin videot saivat neidon tavoittelemaan loistavaa hymyä, ja hän onkin ylpeä raikkaasta suustaan. Perry kertoo jopa uskoneensa, että Spears hankkii tietyin väliajoin uudet hampaat, niin valkealta tämän purukalusto vaikutti.

– Miehen huono hengitys sammuttaa haluni. Ystävänä olen se tyyppi, joka työntää suuhusi purukumia ajatellen, että pelastan ystävyytemme, Perry kuvailee.

– Harjaan hampaani aamupalan, lounaan ja iltapalan jälkeen. Kerran minulla oli 13 reikää kerralla, joten voitte kuvitella, miksi olen niin sekopäinen asian suhteen.

Perry ei omien sanojensa mukaan tule koskaan olemaan tyytyväinen hymyynsä kaikesta vaivannäöstään huolimatta. Laulaja ei esimerkiksi hymyile todella leveästi, koska häpeää hampaitaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Starpulse.com

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.