Katy Perrylle sattui nolo vilautusmoka vesipuistossa

Laulaja Katy Perrylle kävi vesipuistokävijän pahin painajainen.

Hittilaulaja Katy Perryn rentouttava päivä vesipuistossa sai ikävän käänteen, kun hänelle sattui nolo moka. Kalifornian San Dimasissa sijaitseva elämyspuiston kävijät seurasivat suurella mielenkiinnolla, kun artisti laski vesiliukumäkeä laudan päällä. Aurinkoinen keli houkutteli Perryä viihtymään pärskeiden keskellä, ja hän intoutui laskemaan kerta toisensa perään.

Tähtilaulajalle sattui vesipuistokävijän pahin painajainen, kun hän oli nousemassa ylös vedestä. Perryn bikinien alaosa valahti ja paljasti hyväkroppaisen tähden takapuolen. Katyn onneksi vieressä ollut mies auttoi häntä ja peitti lainelaudan avulla tähden uteliaiden katseilta.

Katya moka ei suoranaisesti tuntunut häiritsevän, sillä hän nauroi tapahtuman jälkitunnelmissa. Lyhyt tapahtumasarja ikuistettiin kuitenkin paparazzien kameroille, ja kuvat levisivät nopeasti uutismedioissa ympäri maailman.

Musiikkimaailman kuumimpaan kärkeen lukeutuva Perry on lehtiväitteiden mukaan löytänyt uuden miehen elämäänsä. Hänet on yhdistetty laulaja John Mayeriin, jonka kanssa hänet on nähty viimeisten päivien aikana.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat