Katy Perry näyttäytyi täydellisessä asussa – katso!

Laulaja Katy Perry osoitti vastikään tyylitajunsa olevan hiottu äärimmilleen, sillä kaunottaren yllä nähty upea asukokonaisuus hipoi täydellisyyttä.

Persoonallista tyyliä suosiva Katy Perry, 28, näyttäytyi Celebration Of Dreams -gaalassa värikkäässä asussa, joka puki häntä täydellisesti. Laulajakaunotar on selvästi vuosien mittaan löytänyt muodin saralta omat suosikkiasusteensa ja oppinut korostamaan persoonallisuuttaan sekä naiselliseen että erityisen näyttävään tapaan.

Perry oli valinnut ylleen kukallisen trendikkään leningin, jonka punaisen eri sävyt saivat hänen kuulaan ihonsa hehkumaan. Asukokonaisuuden täydensivät ruhtinaalliset korut, jotka tekivät asusta sekä leikkisän että arvokkaan. Laulajattaren korvissa, vyöllä ja sormissa kimmelsivät näyttävät korut, jotka keräsivät gaalassa katseet.

Laulajatar on jo pitkään tehnyt hyvin rohkeita asuvalintoja. Perry on vuosien varrella tehnyt myös useita ylilyöntejä tyylin saralla tavoitellessaan persoonallista omaa tyyliään. Nyt vaikuttaa siltä, että karismaattinen tähti on vihdoin löytänyt oman tyylinsä, jossa hän näyttää sekä kadehdittavan kauniilta että viihtyy.

Lue myös:

Tykkää AVAsta Facebookissa!

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja