Katy Perry: En voi paljastella ikuisesti

Laulajatar Katy Perry on tietoinen siitä, että hänen vaatteillansa on parasta ennen -päiväys. – Sen takia pukeudun niihin nyt, kun olen 25-vuotias, tähti perustelee.

Katy Perry on tunnettu musiikkinsa lisäksi myös paljastavasta ja uskaliaasta tyylistään. Hän kuitenkin tietää, että ei voi pukeutua niin loputtomasti.

– Vaatteillani on parasta ennen -päiväys ja siksi pukeudun niihin nyt, kun olen 25-vuotias. Pidän etenkin teemapukeutumisesta. Jos menen esimerkiksi Las Vegasiin, pukeudun Vegasin tyyliin! Tai jos on joulu, pukeudun Joulumuoriksi, Perry hehkuttaa.

– Olen aina ollut tyttömäinen, vaikka minussa on myös hieman poikatyttöä. Äitini sanoo, että kun olin lapsi, vaihdoin vaatteita ennen aamiaista, lounasta ja päivällistä. En tee siitä isoa numeroa, mutta toimin vain niin, laulajatar jatkaa.

Perry myöntää, että pukeutuu erikoisiin asuihin ainoastaan esiintymislavalla.

– En voi pitää sellaisia vaatteita, kun haen kahvia. Tai no, ehkä voisin pukeutua kermavaahtorintaliiveihini, että voin samalla auttaa kahvilan työntekijää. "Ei huolta, minä lisään kerman", Perry nauraa.

MTV3/Helmi

Lähde: DigitalSpy.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja