Mainos

Katsokaa minua, piilottelijaa!

Muodin muuttuessa trendit vaihtuvat, mutta yksi asia pysyy samana: tähdet suosivat isoja aurinkolaseja.

Kookkaiden kehysten taakse piiloutuvat julkkikset eivät tosiasiassa ehkä haluakaan pysyä piilossa, niin huomiota herättäviä heidän asusteensa ovat. Minikokoiset Olssenin siskoksetkin tietävät, että VIP -piireissä koolla on väliä!

Aurinkolasien alkuperäinen käyttötarkoitus, silmien suojaaminen, on tänä keväänä helppoa, sillä lasit ovat nyt taatusti kookkaita. Kookkaat aurinkolasit ovatkin pysyneet muodissa jo useampia vuosia, eikä syyttä. Koko tuo katseeseen glamouria!

Aurinkolasimuoti vaihtelee hitaampaan tahtiin kuin vaatemuoti, mutta trendikkäimmät eivät silti kulje viime kesän laseissa.

Laseja valitessa kannattaa muistaa myös kasvojen piirteet. Pitkille kasvoille nyt muodissa olevat kookkaat lasit sopivat, mutta kovin kapeat kasvot voivat näyttää hullunkurisilta jättikokoisissa kehyksissä. Neliönmuotoiset kasvot hyötyvät isoista aurinkolaseista mainiosti, sillä muoto tasapainottaa muuten tasapaksua olemusta.

Painoasioiden kanssa pähkäilevät julkimot ilahtuvat varmasti aurinkolaseista, joiden kerrotaan vähentävän ruokahalua. Japanilainen Yumetai markkinoi sinisiä aurinkolaseja, joiden väri vähentää naposteluhimoa. Scarlet Johansson, Niki Hilton ja Lindsay Lohan suosivat toisen värisiä linssejä. Tähtien laseissa nähty liukuväri on todella hip.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.