Mainos

Katsoja kuoli Leningrad Cowboysien yhteiskeikalla

Saksan ylivoimaisesti suosituin punkbändi Die Toten Hosen joutui keskeyttämään konserttinsa eilen Düsseldorfissa, kun 65 000 ihmisen paine aiheutti yhden ihmisen kuoleman ja noin 300 loukkaantumisen.

-Jossain Suomessa puhuttiin mellakasta, mutta ei siellä ollut mitään mellakkaa, vaan yksinkertaisesti 65 000 ihmisen paine, Leningrad Cowboys-yhtyeen Mato Valtonen kertoi Roskildestä Tanskasta tänä iltana.
-Festivaali oli loistavasti järjestetty. Olimme tyytyväisiä myös omaan esiintymiseemme. Se mitä sitten sattui oli onnettomien olosuhteitten summa. Sellaista ei tietysti saisi tapahtua, Mato totesi pahoillaan myös ystäväbändinsä Die Toten Hosenin puolesta.

Leningrad Cowboys esiintyi Düsseldorfin konsertissa Gold Fingerin jälkeen ennen Bad Religionia. Viimeisenä lavalle asteli Die Toten Hosen, jolla oli nyt tuhannes keikkansa ja vuoden ainoa keikkansa Saksassa. Leningrad Cowboys oli saanut kutsun Die Toten Hosenin show'hun. Esiintyminen oli jotakuinkin puolivälissä, kun väki alkoi vyöryä eteenpäin kohti lavaa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.