Mainos

Katso SuomiAreenan parhaat palat tv:stä

Parhaita paloja SuomiAreenan tapahtumista näytetään tänä iltana MTV3-kanavalla. SuomiAreena Special -ohjelma tulee myös huomenna ja perjantaina klo 22.35-22.55.

Porissa keskustellaan tänään Suomen valtiontaloudesta ja tavallisten kansalaisten taloudesta teemalla "Elämä pitkä, eläke pätkä - miten finanssit kuntoon". Keskustelun odotettu vieras on sairaslomalla oleva valtiovarainministeriön valtiosihteeri Raimo Sailas. Illan ohjelmassa kuullaan, onko Sailaksella uusi leikkauslista.

Hallitus kohtaa opposition tänään Porissa väittelyssä, jonka suurimmat linjaukset ja terävimmät iskut raportoidaan uutisten lisäksi illan erikoislähetykseen. Juontaja Asta Makkosen haastateltavana on myös MTV3:n vaaliasiantuntija Kimmo Grönlund.

Lisäksi kuullaan asiaa siitä, miten yrittäjyys on siirtynyt puimureista kiukkulintuihin. Angry Birds -pelin kehittäneen Rovio Oy:n Peter Vesterbacka oli jo eilen yksi SuomiAreenan haastatelluimmista puhujista.

Porissa käsitellään tänään myös pölhöpopulismia eli pohditaan, miksi hölmöt väitteet menestyvät politiikassa ja taloudessa. Erikoisohjelma tiivistää vastauksen tähänkin.

Kymmenen Uutisten kevennyksistä tunnettu toimittaja Mika Tommola juoksi eilen Suomen lukiolaisten liiton perässä selvittämässä, miten lukiolaiset haluavat kehittää opetusta ja ylioppilastutkintoa. Yo-tutkinto haluataan ainakin kirjoittaa sähköisesti.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.