Katso kuvat: Jenny McCarthy kohautti paljastavassa asussa

Jim Carreyn exänä tunnettu Jenny McCarthy esiintyi Las Vegasissa pidetyssä juhlassa hurjan paljastavassa asussa. Keväällä eronnut tähti paljasti nauttivansa sinkkuelämästä täysin rinnoin.

Jenny McCarthy on tunnettu näyttelijänä, mallina ja koomikkona. Hän on kirjoittanut kolme huumoripitoista kirjaa, näytellyt useissa elokuvissa ja esiintynyt Playboyssa. McCarthy valittiin Playboyn Playmate of the Yeariksi vuonna 1994.

McCarthy on yhä naimisissa John Mallory Asherin kanssa, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 1999. Pariskunta ei kuitenkaan ole asunut yhdessä aikoihin. Suhde Jim Carreyhin alkoi vuonna 2005, mutta he erosivat tämän vuoden keväällä. Pari ilmoitti erosta Twitterissä.

Jenny McCarthy, Kuva: Getty Images, Ethan Miller

Jenny McCarthy, Kuva: Getty Images, Ethan Miller

Kaunotar ilmaantui viikonloppuna Las Vegasissa pidettyyn juhlaan hurjan paljastavassa asussa, joka ei jättänyt mitään arvailujen varaan. 37-vuotias McCarthy vitsaili, että hänellä on vielä vuosi aikaa esiintyä vastaavanlaisissa tamineissa. Tähti näytti ottavan tästä kaiken irti.

Keväällä Carreysta eronnut tähti kertoi nauttivansa sinkkuelämästä täysin rinnoin. Hän on aikaisemmin sanonut toivottavansa exälleen kaikkea hyvää.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: usmagazine.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat