Katso kuvat: Glamourmallit yllättivät avonaisissa kaula-aukoissa

Glamourmallit Abbey Clancy ja Kelly Brook kohahduttivat Lontoon muotiviikoilla avonaisissa kaula-aukoissa. Kohuotsikoissa ollut Clancy on pitänyt viime aikoina matalaa profiilia, mutta tällä asulla hän ei enää onnistu piilottelemaan.

Kohumalli Abbey Clancy ja Kelly Brook kuuluivat Lontoon muotiviikkojen kuvatuimpiin malleihin. Naiset esiintyivät avonaisissa kaula-aukoissa ja hurjissa glittermeikeissä.

Kuva: Wireimages/AOP

Kelly Brook, Kuva: Wireimages/AOP

Clancy sai jokin aikaa sitten kuulla järkyttäviä uutisia, kun kävi ilmi, että hänen jalkapalloilijakihlattunsa Peter Crouch petti häntä teini-ikäisen prostituoidun kanssa. Tämän jälkeen kävi ilmi, että Clancy oli pettämisen aikaan ollut jo kuukauden raskaana.

Kohun aikaan Clancy kuvattiin ilman kihlasormusta, mutta pariskunta ei ole eronnut. Clancy on tähän saakka yrittänyt pitää matalaa profiilia, mutta Lontoon muotiviikoilla piilotteleminen ei enää onnistunut.

Toinen Lontoon muotiviikoilla esiintynyt kurvikas kaunotar Brook oli pukeutunut kaksiosaiseen kukkamekkoon. Naisen kukkamekko-look sai särmää glittermeikistä ja hurjista värikkäistä kynsistä.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: thesun.co.uk

Kuvat: Wireimages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat