Katso ja ylläty – hittisarjan tähti on rakastetun Simpsonit-hahmon takana!

Simpsonit-sarjassa usein nähty Sideshow Bob -hahmo onkin yllättäen hittikomedian tähden luomus!

Simpsonit-sarjassa nähdään Homerin, Margen, Bartin, Lisan ja Maggien muodostaman ydinperheen lisäksi iso liuta muitakin hahmoja. Lähes joka jaksossa esiintyvien sivuhenkilöiden lisäksi sarjassa on myös hahmoja, jotka putkahtelevat tapahtumiin tasaisin väliajoin. Yksi heistä on suuresta punaisesta tukkapehkostaan muistettava Robert Underdunk Terwilliger, eli Sideshow Bob.

Bobia kuvataan pirullisen ovelaksi ja leppymättömäksi paholaisen ruumiillistumaksi. Kaikki Simpsonit-fanit eivät kuitenkaan ehkä tiedä, että mustan hahmon takana onkin todellisuudessa hittikomedia Frasierista tuttu näyttelijä, Kelsey Grammer. Mies vieraili vastikään Conan O'Brienin talkshowssa, ja kertoi haastattelussa roolistaan rakastetussa animaatiossa.

Conan tiedusteli tähdeltä, mikä on Kelseyn oma suosikki Sideshow Bobin monista repliikeistä sarjan historiasta. Kelseyllä oli suosikkirepliikki heti mielessä valmiina, ja mies lausuikin sen mielellään rakastetun animaatiohahmon äänellä saaden yleisön villiintymään.

Mikä repliikki on Grammerin suosikki? Lue lisää ja katso hulvaton video: Katso ja ylläty – tämä hittisarjan tähti on Simpsonit-hahmon takana!

SIMPSONIT Subilla tiistaista perjantaihin alkaen kello 20.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat