Katie Price juhli läpinäkyvässä pitsiasussa – mauttomuuden huippu?

Katie Price juhli ystäviensä kanssa varsin paljastavassa asukokonaisuudessa. Tähden jumpsuit muistutti enemmän rohkeata alusvaatetta kuin bilelookia.

Katie Price, 33, erosi aiemmin tässä kuussa poikaystävästään Leandro Pennasta. Näyttää siltä, että malli ja tosi-tv-tähti on päättänyt ottaa kaiken irti sinkkuudestaan, sillä hänet on nähty juhlimassa useampana iltana viimeisen viikon aikana.

Viime viikonloppuna Price päätti esitellä kurvejaan asussa, joka ei jättänyt mitään arvailujen varaan. Musta, pitsinen ja hädin tuskin pakaroiden alle yltänyt haalari oli läpinäkyvä. Usein biletopin alta saattaa vilkkua rintaliivit, mutta Price oli päättänyt paljastaa myös stringinsä. Lontoon Centrepoint -yökerhossa ystävien kanssa bilettänyt kolmen lapsen äiti Price oli yhdistänyt asuun mustat, huikean korkeat korot.

Price työskentelee parhaillaan uuden tosi-tv-ohjelmansa Discovered By Katie Price parissa.

– Mielestäni olen kypsynyt paljon viimeisen muutaman vuoden aikana. Ihmisillä on tapana kritisoida minua, koska olen lähtenyt tälle alalle. Olen ollut avoin kritiikille. Toivon myös, että ihmiset arvostavat asioita joita olen tehnyt ja aion tehdä. Toivon heidän ainakin arvostavan minua liikenaisena. Minulla on oma tosi-tv-ohjelma ja olen juuri julkaissut itselleni brändätyn lehden, josta olen hyvin ylpeä. Minua voidaan kritisoida vaikka kuinka, mutta ainakaan minua ei voi syyttää laiskaksi, Price on kertonut.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja