Katie Holmesin todellinen luonne esiin eron myötä

Tom Cruisesta yllätyseron ottanut näyttelijätär ei ole jäänyt tuleen makaamaan, kun eropyörä pyörähti käyntiin.

Katie Holmes paljasti itsestään uuden puolen kesäkuun lopussa, kun tieto hänen hakemasta avioerosta vuoti julkisuuteen. Hiljaisena ja kilttinä pidetty Holmes oli valmistellut avioeroa kaikessa hiljaisuudessa kulisseissa, ja kun viihdepommin oli tarkoitus räjähtää, oli nainen varustautunut eroon huolellisesti.

Ennen eroa Holmes hankki itselleen ja Surille uuden vuokra-asunnon, vaihtoi puhelinliittymänsä uuteen, hankki itselleen uudet turvamiehet ja lopulta hankkiutui eroon myös Cruisen Isabella-tyttärestä, joka työskenteli vielä vähän aikaa sitten naisen omistamassa yrityksessä.

Holmes ei ole jättänyt pesäeron tekemistä menneeseen ainoastaan materiaalisiin asioihin, vaan naisen kerrotaan ottaneen hatkat myös skientologiakirkosta. Holmes on palannut takaisin katoliseksi ja liittynyt Pyhän Francis Xavierin kirkon piiriin New Yorkissa.

Huffington Postin haastatteleman kirkon jäsenen mukaan kirkkoväki on innoissaan saadessaan eksyneen lampaansa takaisin joukkoonsa.

Tällä viikolla tulleiden tietojen mukaan Holmes on saanut avioeroonsa taustatukea myös yllättävältä taholta. US Weekly-lehden mukaan Holmes konsultoi ennen eropäätöstään Nicole Kidmania, jonka kanssa Cruise oli naimisissa 11 vuoden ajan. Kidmanin kerrotaan antaneen Holmesille täyden tukensa ja pyytänyt naista pysymään kovana eroprosessin aikana. Cruisen ex-vaimon kerrotaan myös aavistelleen Holmesin eroavan lopulta Cruisesta. Kidman ei ole koskaan ymmärtänyt Cruisen intohimoista suhtautumista skientologiakirkkoon. Nykyisin kahden pienen tyttären äiti ei ole myöskään pahemmin tekemisissä adoptiolastensa kanssa, jotka jäivät erossa isänsä huomaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat