Katie Holmesin eroprosessista paljastava tieto

Näyttelijä Katie Holmesista oli huomannut tiettyjä merkkejä ennen eroa.

Katie Holmesin ja Tom Cruisen kesäkuinen ero tuli julkisuuteen yllätyksenä. Holmes haki avioeroa yksin, ja jälkispekulaatioiden mukaan hän oli taktikoinut eroa jo pidemmän aikaa.

Lisäpaljastuksia tihkui heinäkuun loppupuolella, kun Holmesia haastatellut toimittaja astui julkisuuteen. Katie oli ollut yhdysvaltalaisen California C Magazine -lehden haastattelussa vain viikko ennen avioeropaperien jättämistä. WWD-sivuston mukaan Holmesia haastatellut toimittaja Kelsey McKinnon kertoo, että näyttelijästä oli tuolloin luettavissa tiettyjä signaaleja. Haastattelutilanne on ollut viimeinen kerta, jolloin hän on itse antanut kommentteja julkisuuteen.

– Nauhoja kuunnellessa huomaa, että siellä oli merkkejä: Holmes oli erittäin tietoinen itsestään. Hän löi pari korttia pöytään, mutta hän ei näyttänyt koko kättä, McKinnon kirjoitti WWD-sivuston mukaan.

Katie poseeraa lehden kannessa sensuellina mustassa minimekossa, ja tummahiuksisesta näyttelijästä huokuu seesteisyys ja itsevarmuus. Haastattelussa hän oli ollut sitä vastoin vältellyt vastaamasta aviomiestään koskeviin kysymyksiin hänen nimellään.

– Huomattavinta oli, että yksi sana puuttui hänen sanakirjastaan: Tom Cruise. Hän ei ikinä viitannut häneen nimellä, toimittaja kuvailee.

Haastattelun eräs aihe oli koskenut pariskunnan yhteistä Suri-tytärtä. Näyttelijältä oli kysytty, onko Suri-tytär lähentänyt pariskuntaa. Hän oli vältellyt vastaamasta suoraan kysymykseen.

– En tiedä. Tarkoitan, en tiedä. Ihmiset ovat saaneet lapsia jo pitkän aikaa, Holmes totesi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat