Katie Holmesin ahdistus näkyy viimeisessä yhteiskuvassa

Yksi viihdemaailman suurimmista yllätyksistä koettiin kesäkuun lopussa, kun unelmapariksi nimetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin avioero tuli julki.

Katie Holmesin ja Tom Cruisen onnelliseksi luultu avioliitto tuli päätökseensä 29. kesäkuuta, kun Holmesin edustaja vahvisti näyttelijättären hakevan avioeroa miehestään.

Pariskunnan viimeinen yhteiskuva otettiin Islannissa kesäkuun puolessa välissä, jolloin HOlmes vieraili miehensä kuvauspaikalla. Reykjavikin kaduilta napatussa kuvassa pariskunta kävelee käsi kädessä idyllisessä ympäristössä, mutta Holmesin kasvolta on nähtävissä ahdistunut ilme. 33-vuotiaan näyttelijättären muu olemus on myös ahdistuneen ja mietteliään oloinen, kun taas Cruisen ulkoinen habitus on huomattavasti iloisemman ja hyväntuulisemman oloinen.

Vain kolme viikkoa kuvien ottamisen jälkeen Holmes kiikutti avioeropaperit asianajajalleen ja laittoi avioeron vireille. Julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan Cruise yllätettiin avioerolla täysin, eikä hän ollut osannut aavistaa vaimonsa suunnitelmia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat