Mainos

Katie Holmes myöntää: Avioliittoni on omituinen

Katie Holmes myönsi haastattelussa, että hänen liittonsa Tom Cruisen kanssa ei ole täysin tavanomainen.

Tom Cruise, 48, ja Katie Holmes, 31, ovat yksi maailman seuratuimmista pariskunnista. He ovat olleet jatkuvasti julkisuuden valokeilassa Cruisen julistettua rakkauttaan Holmesia kohtaan hyppimällä sohvalla Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa.

Tähtipari kihlautui vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen ja meni naimisiin marraskuussa 2006. Suri-tytär oli syntynyt saman vuoden huhtikuussa.

Median kiinnostus liittoa kohtaan on pysynyt tasaisena. Keskustelua on herättänyt parin nopea avioituminen, 17 vuoden ikäero, Cruisen innostus skientologiaa kohtaan sekä Holmesin päätös jättää oma uransa taka-alalle.

Holmes myöntää, että jatkuva keskustelu ja median spekulointi avioliitosta on kummallista. Näyttelijätär puhui julkisuuden suhteelle luomasta paineesta New York -lehden haastattelussa.

– Se on vain asia, josta ei pääse eroon. Se ei kuitenkaan ole suurin huolenaiheeni. Tärkeintä on se, mitä Tomin uralla tai omallani tapahtuu, sekä se miten ehdimme viettää aikaa yhdessä viikonloppuisin, hän kertoi.

– Ihmisistä liittomme on varmasti omituinen, sillä meillä on koko ajan suuri yleisö seuraamassa tekemisiämme. Omasta mielestänikin se on omituista, mutta mitä muuta voin tehdä kuin hymyillä?

Holmes paljasti, että on vieläkin häikäistynyt kuuluisasta leffatähdestä, jonka kanssa on naimisissa.

– Hän on Tom Cruise! Hänen uransa on ollut aivan uskomaton. Jokainen elokuva on ollut menestys ja nauttii klassikkostatuksesta.

Aviomies auttaa kuulemma vaimoaan vaikeiden roolisuoritusten kanssa.

– Kysyn häntä usein mitä hän tekisi tietyssä kohtauksessa, miten hän esittäisi sen. Ja hän on todella avulias. Hän on aivan uskomaton ihminen, Holmes hehkuttaa.

(MTV3 Helmi)

Kuvat: WireImage / AOP

Lähde: New York magazine

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.