Kateissa ollut 11-vuotias Siti löydettiin surmattuna – äiti tunnisti tyttärensä sinisestä mekosta: "Sydämeni särkyi, kun näin pienen tyttäreni silvotun ruumiin"

11-vuotiaan tytön sidottu ja silvottu ruumis löydettiin öljy- ja palmuviljelmien alueelta Kuantan kylästä Malesiasta keskiviikkona.

Tammikuun lopussa kadonneen Siti Masyitah Ibrahiminin ruumis löydettiin järkyttävässä kunnossa. Osa tytön sisäelimistä oli poistettu.

Tytön vanhemmat, Ibrahim Ali, 39, ja Zaleha Abdullah, 35, saivat tietää tytön kohtalosta heti, kun ruumis löytyi. He kiirehtivät paikalle tunnistamaan kateissa olleen tyttärensä.

– Sydämeni särkyi, kun näin pienen tyttäreni silvotun ruumiin. Hänen kätensä ja jalkansa oli sidottu ja hänen päänsä oli irrotettu ruumiista. Osa sisäelimistä puuttui.

– Me etsimme häntä samalta alueelta 11 päivää aiemmin, eikä hän ollut silloin siellä, tytön äiti Zaleha sanoi murtuneena.

Äiti tunnisti tyttärensä sinisestä mekosta

Surun murtama äiti pystyi tunnistamaan kaltoin kohdellun tytön ruumiin sinisestä mekosta, joka hänellä oli päällään. Sama mekko oli ollut tytön päällä hänen katoamispäivänään.

Tammikuun 30. päivänä Siti Masyitah Ibrahimin oli kysynyt äidiltään lupaa lähteä käymään kaupassa ja lupasi palata mahdollisimman pian.

– Hän sanoi palaavansa kotiin ajoissa. Se oli viimeinen kerta, kun näin hänet, Zaleha sanoo.

Zaleha teki tyttärestään katoamisilmoituksen samana päivänä.

Kyläläiset mukana tytön etsinnöissä

– Kyläläisten avulla olemme etsineet häntä joka paikasta viimeisen 11 päivän ajan. Rukoilin, että hän tulisi takaisin, siksi sydämeni särkyi, kun näin mitä hänelle oli tehty. Kuka on se sydämetön ihminen, joka teki tämän minun rakkaalle lapselleni, Zaleha kysyi.

Siti Masyitah oli neljästä lapsesta toisiksi nuorin, häntä kuvailtiin kiltiksi tytöksi.

– Miksi he tappoivat hänet? Mitä hän on tehnyt ansaitakseen tällaista julmuutta? tytön äiti miettii.

Kyläläinen Mohd Rosli Mat Rasat sanoi, että koko kylä on etsinyt tyttöä päivittäin, myös paikasta, josta ruumis löytyi.

– Uskon, että hänet on tapettu muualla ja siirretty tänne. Mitään tällaista ei ole koskaan tapahtunut meidän kylässämme, hän sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat