Kate Winslet avautuu rankasta avioerostaan

Oscar-palkittu Kate Winslet on joutunut käymään läpi kaksi avioeroa. Winslet avautuu Harper's Bazaar -lehdelle erostaan elokuvaohjaaja Sam Mendesistä.

Kate Winsletin ja elokuvaohjaaja Sam Mendesin rakkaustarina kesti lähes kymmenen vuotta. Winsletillä ja Mendesillä on myös yhteinen lapsi, seitsemänvuotias Joe.

Winslet myöntää esittäneensä vahvaa, kun ero astui voimaan reilu vuosi sitten. Näyttelijättären mukaan murtumiselle ei voinut antaa lupaa, sillä ero vaikutti myös lapsiin. Ystävät olivat eron jälkeen Winsletille tärkeitä tukijoita, jotka saivat näyttelijän purkamaan sisälle kertyneet patoutumat.

– Kun sen kannen nostaa, toivoo, ettei olisi koskaan tehnyt niin, Winslet kertoo.

Vaikka Winsletillä itsellään oli vaikeuksia hyväksyä avioeroa, tietää hän asian olleen vaikeaa myös Mendesille. Kahdesti naimisissa ollut Winslet myöntää harmittelevansa epäonnistuneita avioliittojaan, mutta ei halua lastensa kärsivän omien avio-ongelmiensa vuoksi.

– En halua lasteni elämän tuhoutuvan epäonnistuneiden avioliittojeni vuoksi. Toivon, että niin ei olisi käynyt, mutta nyt yritän elää niiden asioiden kanssa parhaani mukaan.

Kate Winslet voitti ensimmäisen Oscarinsa vuonna 2009. Winslet palkittiin hiljattain Emmy-palkinnolla roolistaan Mildred Pierce -minisarjassa.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja