Kate Winslet avautui avioeronsa surullisista yksityiskohdista

Näyttelijä Kate Winslet paljasti Glamour-lehdelle kuinka kova paikka hänen avioeronsa oli.

Ohjaaja Sam Mendesistä maaliskuussa 2010 eronnut Kate Winslet koki avioeronsa hyvin raskaasti.

Näyttelijä myöntää itkeneensä eron kynnyksellä enemmän kuin koskaan. Tätä nykyä Winslet jo vitsailee muistelevansa, että tulipahan tuolloin itkettyä kunnon itkut.

– Minä muistutan itseäni siitä, että silloin oli hetkiä jolloin sain itkeä kunnon itkut. Minulla oli kuitenkin joku, joka tuki minua. Itse asiassa homoystäväni piti kättään olkapäälläni ja salli minun itkeä. Hän sanoi, että olisi ehkä jopa parempi, että minä vain itkisin, Winslet kertoo.

Winslet on ex-miehensä kanssa nykyään rauhallisissa väleissä. Näyttelijätär ei kuitenkaan usko, että erosta syntyneet arvet paranevat.

– Yksi asia, minkä haluan sanoa Samista on se, että välimme ovat ihan kunnossa. Olemme kuitenkin aikuisia ihmisiä ja loppuen lopuksi ero on ollut hänelle aivan yhtä vaikea kuin minullekin, Winslet muistuttaa.

Winsletin ja Mendesin avioliitto kesti seitsemän vuotta. Näyttelijätär on ollut aiemmin naimisissa ohjaaja Jim Threapletonin kanssa vuosina 1998-2001.

Suurin huoli Winsletillä on siitä, että hänen lapsensa kärsisivät äitinsä avioeroista. Näyttelijättärellä on kaksi lasta, kouluikäiset Mia ja Joe.

– En missään nimessä halua lasteni menevät sekaisin sen vuoksi, että minun avioliittoni eivät toimi. Toivon niin kovasti, etten olisi tässä tilanteessa, mutta en voi asialle enää mitään, Winslet toteaa.

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja