Mainos

Kate Moss naimisiin

Huippumalli Kate Mossin huhutaan menneen naimisiin rokkaripoikaystävä Jamie Hincen kanssa elokuussa.

FemaleFirst-sivuston mukaan tyylin edelläkävijä Kate Moss ja hänen poikaystävänsä Jamie Hince menivät salaa naimisiin elokuussa Sisiliassa. Lähteiden mukaan paikalla oli vain muutama pariskunnan ystävä ja perheenjäsen.

Moss ja Hince ovat seurustelleet vuoden 2007 syyskuusta lähtien.

– Tilaisuus oli rauhallinen, mutta silti erittäin romanttinen, eräs lähde toteaa.

– Katella on takanaan monimutkainen rakkauselämä, mutta hän on hyvin romanttinen. Kate halusi pitää pienet häät ja puhtaasti juhlia heidän rakkauttaan. Hän ei ole koskaan ollut kovin perinteinen ihminen, mutta Jamie on ollut hänen tukenaan vaikeinakin aikoina, joten hän tunsi, että nyt on oikea aika, samainen lähde jatkaa.

Katella läpinäkyvä hääpuku

Moss oli valinnut hääjuhlaansa päälle läpinäkyvän, valkoisen mekon ja asteli avioliittoon paljain jaloin. Pariskunta päätti mennä naimisiin idyllisellä saarella, jotta herättäisi mahdollisimman vähän huomiota. Mossin 8-vuotias Lila-tytär toimi seremoniassa sormuksenkantajana.

Moss halusi pitää hengellisen seremonian ja pariskunnan kerrotaankin juhlineen rakkautta tanssimalla puiden alla.

Daily Mirror -lehden lähde kertoo, että Moss ja Hince suunnittelivat hääjuhlaa viikkoja ja olivat erittäin jännittyneitä.

Moss on seurustellut aikoinaan muun muassa näyttelijä Johnny Deppin ja rokkari Pete Dohertyn kanssa. Hänen sormestaan on bongattu valtava kihlasormus viimeisten kuukausien aikana. Huhujen mukaan Hince kosi tuoretta vaimoaan tämän syntymäpäivänä tammikuussa.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalfirst.co.uk

Kuva: WireImage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.