Kate Hudsonin ikinuorekas look: Tiukat nahkahousut olivat rohkea valinta

Kate Hudson ei pelkää nuorekkaampiakaan trendejä. Nahkahousut jalkaansa vetänyt näyttelijä kantoi rennon, mutta rohkean asukokonaisuuden kunnialla.

Vastikään huhtikuun loppupuoliskolla 34 vuotta täyttänyt näyttelijä Kate Hudson saa täydet pisteet trendikkäästä asuvalinnastaan, joka sopi New Yorkin katukuvaan kuin pilottilasit Tom Cruisen nenälle.

Kaupungin katuja astellut Hudson oli valinnut ylleen napakasti istuvat nahkahousut: tähti oli yhdistänyt trendejä myötäillen asukokonaisuuteensa pinkit piikkikorkokengät. Statuslaukkuna riippui mukana Jimmy Choon tyylikäs, isohko käsilaukku.

Kokonaisuutena yli 30-vuotiaan naisen look on nuorekas, raikas ja äärimmäisen trendikäs. Nimittäin nahka – tekonahan ja nahkaa jäljittelevien materiaalien ohella – ovat tämänkin . Nahkaa nähdään eri väreissä (kuten vaikkapa sinapinsävyissä!) takkien lisäksi myös mekoissa ja housuissa sekä arkisemmin legginseissä.

Nahkahousut ovat siitä haastava asuvalinta, että niiden tulee istua kantajansa päälle kuin nakutettu: vaikka musta hoikentaa, vääränkokoiset ja ennen kaikkea liian tiukat ala- ja yläosat voivat kuitenkin korostaa epätoivottuja kohtia, rutistaa, puristaa tai saada muodot menemään kirjaimellisesti makkaralle.

Lue myös:

Kate Hudsonin hurmaavat tyylinäytteet

Kate Hudsonin tyylitajua on hehkutettu aiemminkin, eikä syyttä suotta: Hudson on boheemin naisellinen ilmestys niin iltapuvuissa, arkisissa hippimekoissa tai rennoissa farkuissa.

Glee-musikaalisarjassa tätä nykyä näyttelevä yhden lapsen äiti onkin hurmannut viime aikoina punaisella matolla erityisen tyylikkäissä ja imartelevissa asukokonaisuuksissa.

Tule AVAn Facebook-faniksi!


Lue myös:

Kaipaatko inspiraatiota? Katso Tyylivarkaat jakso!

AVA / Katri Koskinen

Lähteet: Justjared.com, DailyMail

Kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja