Kate Hudson vaihtoi koomikon pyöräilijään?

Näyttelijä Kate Hudsonin, 29, ja koomikko Owen Wilsonin, 39, suhteen huhutaan olevan lopullisesti historiaa. Brittiläisen Daily Mail -lehden mukaan Hudsonin sydän sykkii nykyään huippupyöräilijä Lance Armstrongille, 36.

Lehden mukaan seitsenkertainen Tour de France -voittaja ja romanttisten komedioiden naistähti viettivät romanttista viikonloppua Armstrongin kotona Teksasissa.

– Kate ja Lance on nähty treffeillä parin viikon ajan. Katen mielestä oli hassua, että lehdissä väitettiin hänen kihlautuneen Owenin kanssa, koska todellisuudessa he olivat jo eronneet uudestaan ja hän tapaili salaa Lancea, sisäpiirilähde väittää.

Lähteen mukaan tähtiparin kuuma romanssi on tehnyt Hudsonista onnellisemman kuin koskaan. Vispilänkauppa näyttelijän ja pyöräilijän välillä alkoi New Yorkissa järjestetyissä yksityisbileissä.

– He ovat tunteneet toisensa jo tovin ja Lance on yksi Owenin hyvistä ystävistä. Kun Kate oli Owenin kanssa, hän tutustui Lanceen todella hyvin, mutta heistä tuli pari vastikään erään yhteisen ystävän järjestämillä illalliskutsuilla. He ovat molemmat olleet hyvin vaitonaisia asiasta.

Lance Armstrong seurusteli kolmen vuoden ajan laulaja-lauluntekijä Sheryl Crow'n kanssa. Pari erosi alkuvuodesta 2006. Eron syyksi on veikattu Lancen haluttomuutta hankkia lisää lapsia. Vuotta myöhemmin Crow adoptoi pojan.

Huomionarvoista on, että sekä Armstrongilla että Wilsonilla on yhtäläinen naismaku. Sheryl Crow nimittäin päätyi Hudsonin tavoin Wilsonin käsipuolesta Armstrongin pahnoille.

Kate Hudson erosi vuonna 2006 laulaja-aviomiehestään Chris Robinsonista. Parilla on 5-vuotias Ryder-poika.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat