Mainos

Kate Hudson hullaantui taas rokkariin

Kate Hudson on Hollywoodin kestojulkkis, joka rakastaa rokkareita. Tähden rintavarustuksen koko on ollut kevään ykköspuheenaihe.

Hudson on elänyt julkisuudessa koko ikänsä, kiitos äitinsä, näyttelijä Goldie Hawn. Hudson ampaisi julkisuuteen vuonna 2000, kun hän näytteli Melkein julkkis -elokuvassa bändäri Penny Lanea. Hudson sai sivuroolistaan Oscar-ehdokkuuden.

Kate Hudson, Kuva: Getty Images, Michael Loccisano

Kate Hudson, Kuva: Getty Images, Kevork Djansezian

Hudson tuntee vetoa rokkarimiehiin. Hänellä on yhteinen poika, Ryder, Black Crowes -yhtyeen nokkamiehen Chris Robinsonin kanssa. Nykyään hän tapailee Muse-yhteen nokkamiestä Matt Bellamya. Pari etsii jo yhteistä asuntoa, ja Bellamy on tavannut Hudsonin kuuluisan äidin.

– Pidämme vain hauskaa yhdessä ja katsomme miten asiat etenevät. Kate on upea. On liian aikaista puhua häistä, mutta kysy minulta uudestaan parin kuukauden kuluttua. Kerron miten Goldien kanssa on mennyt ja sitten, kuka tietää? Bellamy virnuilee.

Kate Hudson, Kuva: Getty Images, Jason Merrit

Wireimage/AOP

Kate Hudsonin on kerrottu ottaneen silikonit tänä keväänä. Lopputulos on tuskin huomattava, mutta entinen huippumalli Paulina Porizkova on jo kritisoinut kovin sanoin Hudsonin päätöstä.

– Katen päätös kertoo niin paljon ajastamme, ja se surettaa minua todella, Porizkova sanoo.

Mallin mielestä Hudson oli kauniimpi pienirintaisena ja nykyään hän näyttää vain yhdeltä Hollywoodin tusinablondeista.

Hudson tuskin katuu päätöstään, sillä hän on puhunut aikaisemminkin kauneusoperaatioiden puolesta. Tähti on ylistänyt Botoxia ja sanonut, että tulee käyttämään sitä tulevaisuudessa, kun on sen aika.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: femalefirst.co.uk, thehollywoodgossip.com

Kuvat: Getty Images, Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.