Kate Beckinsale taitaa säväyttävän juhlapukeutumisen – katso kuvagalleria ja ota mallia

Snow Angels -draaman pääosaa esittää Kate Beckinsale, joka suosii punasella matolla pitkiä, elegantteja iltapukuja.

AVA Elokuvana nähtävän Snow Angels -draaman pääosaa esittää KateBeckinsale, 39.

Beckinsale on eniten tunnettu vuonna 2001 ilmestyneestä elokuvastaan Pearl Harbor. Hän on esiintynyt myös elokuvissa VanHelsing, Lentäjä ja Klik!

Punaisilla matoilla Beckinsale on varma pukeutuja. Hän suosii pitkiä, elegantteja iltapukuja, joissa esiintyy varmana ja hymyilevänä. Ylilyöntejäkin on joskus sattunut: vuonna 2004 Beckinsale edusti vallattomassa kiharalookissa

– Se oli hirveä virhe. Olin ollut kuvauksissa koko päivän ja he olivat tehneet outoja asioita hiuksilleni. Kaikki sanoivat tyyliä cooliksi. Olin menossa erääseen tapahtumaan, joten ajattelin, että jätetään hiukset näin, Beckinsale on kertonut vuoden 2004 tapahtumasta.

– En tiedä, monelleko "mitä hittoa hän on tehnyt hiuksilleen" -listalle silloin pääsin.

AVA kokosi yhteen gallerian Beckinsalen upeista tyyleistä!

Koskettavassa Snow Angels -draamassa ahdasmielisen pikkukaupungin asukkien kohtalot kietoutuvat toisiinsa julmilla tavoilla. Teinipoika Arthur työskentelee samassa paikallisessa ravintolassa kuin hänen entinen lapsenvahtinsa Annie. Nainen on eronnut alkoholistimiehestään, joka koettaa epätoivoisesti tehdä parannusta. Yhteisöä kohtaava tragedia ei yhdistä, vaan päinvastoin erottaa ihmisiä toisistaan.


AVA/Maria Aarnio

Taustalähteet: Allure, Wikipedia

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja