Mainos

Katariina Souri Playboy-menneisyydestään: Jos oma tytär tekisi vastaavaa, tulisi tupenrapinat

21:28

Katariina Souri kertoi Hyvää Elämää -lähetyksessä, mitä mieltä hän on 1980-luvun lopulla julkaistuista Playboy-kuvistaan nyt.

– Jos Kiana keksisi tehdä jotain vastaavaa, niin tulisi tupenrapinat, Katariina Souri nauroi lähetyksessä kysymykselle omista Playboy-kuvistaan.

Katariinan äiti sai aikanaan tietää tyttärensä kuvista vasta jälkikäteen.

– Kyllä minä sen nyt tajuan, millainen ahdistus tuollainenkin voi olla vanhemmille. Silloin sitä luulee vaan, että kyllä minä tiedän, mitä teen. Eikä kyse ole siitä, että olisin halunnut tehdä asioita toisin, mutta on siinä aika isot riskit, kun lähtee tuollaiseen.

Katariina kertoi kuitenkin itse katsovansa kuviaan nykyään eräänlaisella äidillisellä hellyydellä.

– Siihen tulee enemmän sellainen myötätunto ja hyväksyntä ja ymmärrys, että voi toista. Näen jotenkin itsessäni sen ujouden ja pelon ja hätäännyksen ja epävarmuuden, ja se on minusta aika liikuttavaa.

Menneisyys Playboy-lehdessä seurasi myöhemmin mukana, kun Katariina alkoi tehdä töitä kirjailijana, käsikirjoittajana ja kuvataiteilijana. Aluksi se tuntui taakalta.

– Silloinkin, kun kehuja tuli, niin se oli sitä, että ”Kata, sinähän ihan oikeasti osaat kirjoittaa, sinähän oikeasti osaat maalata, tämähän on oikeasti tosi hyvä”. Joskus teki mieli sanoa, että no mitä hittoa sitten! Sekin oli loukkaavaa, Kata kertoi.

Jossakin vaiheessa Katariina kuitenkin tajusi, että ainainen kyseenalaistaminen ja epäily oli itse asiassa voimavara: se antoi hänelle vapauden tehdä ihan mitä vaan.

– Tajusin, etten tarvitse mitään titteleitä tai leimoja, en olla kirjailija tai kuvataiteilija. Juuri, kun sain vähän arvostusta, rupesin tekemään sideeristä astrologiaa, ja jengi oli, että ei jumankauta! Aina, kun jotakin arvostusta on ruvennut tulemaan, olen tehnyt jotain, mikä vie sen maton taas alta. Se antaa happea siihen tekemiseen. On ihana tunne, kun tulee se vaihe elämässä, että sillä ei ole väliä, mitä joku ajattelee, Katariina totesi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.