Katainen Novalle: Haituvaviikset pois!

Radio Nova tarjosi kansalaisille suoran keskusteluyhteyden pääministeri Jyrki Kataisen kanssa.

Pääministeri Jyrki Katainen vastaili Radio Novalla kuuntelijoiden kysymyksiin. Kansaa kiinnostivat paitsi EU-asiat ja kotimaan hyvinvointi, myös pääministerin edustuslook.

Eräs kuulija ihmetteli Kataisen viiksettömyyttä. Pääministeri kertoi esiintyneensä viiksiniekkana viimeksi lukioaikoina. Kasvojen karvoitus sai rehottaa puolisentoista vuotta ennen kuin Katainen päätti siistiä nenänalusensa.

– Näin itestäni valokuvia ja tajusin, että kannattaa ajaa pois, pääministeri naurahti suorassa radiolähetyksessä.

Katainen sai myös tilaisuuden kertoa, miksi kantaa aina samaa, painavalta näyttävää vanhaa nahkasalkkua mukanaan. Pääministeri kertoi saaneensa työsalkkunsa lahjaksi savolaiselta laukkutehtaalta.

Vaikka laukku on nähnyt Kataisen matkassa maailmaa jo pian kymmenen vuotta, ei sitä pääministerin mukaan ole tarvinnut korjata kertaakaan. Katainen kehuikin laadukasta suomalaista käsityötä.

Pääministeri kertoi haalivansa työpaperipinojen lisäksi salkkuunsa myös paljon turhaa tavaraa. Kantamus ei kevene, sillä Katainen ei sanojensa mukaan uskalla jättää mitään tavaroistaan pois, jos niitä kuitenkin tulee reissuillaan tarvitsemaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat