Mainos

Katainen junakyydillä Madridista kohti Suomea

Valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok.) lähtee junakyydillä Madridista kohti Suomea tänään EU:n valtiovarainministerikokouksen päätyttyä.

Kataisen erityisavustaja Juho Romakkaniemi ei osannut vielä aamulla sanoa, mitä kautta ministeri aikoo Suomeen päästä, mutta kotimaata kohden on tarkoitus joka tapauksessa lähteä.

Romakkaniemi ei osannut myöskään arvioida, milloin ministeri pääsee kotimaan kamaralle. Matkantekoa mutkistaa muun muassa se, että Pohjois-Euroopassa juna- ja laivaliput ovat monin paikoin loppuunmyytyjä lentoliikenteen seisahtumisen takia.

- Tästä tulee mielenkiintoinen matka, Romakkaniemi sanoi STT:lle.

Romakkaniemi ei halunnut kommentoida sitä, lähteekö Madridissa niin ikään ollut Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen samalla kyydillä kohti kotimaata.

Kataisen matkatunnelmia heikentää se, että ministerillä on lievä flunssa ja hieman kuumetta.

Thors laivalla kotiin

Tuhkapilven Espanjaan jumittama eurooppaministeri Astrid Thors (r.) arvioi pääsevänsä Suomeen maanantaiaamuksi.

Thors osallistui Espanjan Zaragozassa järjestettyyn kotouttamisasioita käsitelleeseen ministerikokoukseen, josta poispääsy vaikeutui olennaisesti, kun suurin osa Euroopan lentoliikenteestä seisahtui Islannin tulivuorenpurkauksen takia.

STT:n junasta Saksasta tavoittama Thors kertoi nousevansa myöhään tänä iltana laivaan Travemündessä ja saapuvansa Helsinkiin varhain maanantaiaamuna.

(MTV3 - STT)

Katso Helena Petäistön juttu Barcelonasta

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.