Mainos

Katainen ihmettelee Koskisen tulkintaa demokratiasta

Kokoomuksen puheenjohtaja on ottanut kantaa oikeuministeri Johannes Koskisen eiliseen kommenttiin siitä, että presidentinvaalien aikataulu on venytetty liian pitkäksi.

Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen ihmettelee oikeusministeri Johannes Koskisen presidentinvaalipuheita. Kataisen mukaan kyse on aika erikoisesta tulkinnasta demokratiasta ja moniarvoisuudesta oikeusministeriltä.

- Toisaalta ymmärrän, että hän sosiaalidemokraattina kannattaa mahdollisimman lyhyttä kampanjaa, jos istuva presidentti on ehdokkaana. Mutta luulen, että kansalaiset ovat eri mieltä, Katainen sanoo Maaseudun Tulevaisuuden haastattelussa.

Koskinen kirjoitti eilen Turun Sanomien kolumnissaan, että presidentin valinnan ylimitoitettu huomio ja venytetty aikataulu vetävät puoleensa "päivystäviä presidenttiehdokkaita". Hänen mukaansa jatkuvat presidenttispekulaatiot ovat turhia ja valinta ehditään hoitaa muutamassa kuukaudessa.

- On aika erikoinen tulkinta demokratiasta, että on vain muutama tai ilmeisesti vain yksi ehdokas niin kuin Heinäluomakin on esittänyt, ja että kaikki puolueet menisivät pyytämään Halosta jatkoon, Katainen hämmästelee.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.