Kat Denningsin asumoka: Liian paljastava uhkearintaiselle naiselle!

Näyttelijä Kat Denningsin minimekko oli aivan liian avonainen näinkin uhkeapoviselle naiselle.

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Kat Dennings, 26, on naurattanut naurunnälkäistä yleisöä esiintymällä erilaisissa komediaelokuvissa ja -sarjoissa, kuten esimerkiksi suositussa Tyhjätaskut-televisiosarjassa. Upean uhkea näyttelijä on vartalomalliltaan samaa muottia kuin Christina Hendricks – siksipä näiden kurvikaunotarten asuvalintoja seurataan silmä kovana.

E-kuppikokoinen Dennings ei kuitenkaan onnistunut asuvalinnallaan Beverly Hillsissä pidetyssä CBS Showtime CW All-Star Party -juhlatilaisuudessa. Siniseen ja hyvin avaraan pikkumekkoon pukeutuneen Denningsin vartalo näytti epäsopusuhtaiselta liian lyhyessä mekossa. Lisäksi Denningsin suttuinen meikki ja paljas kaula eivät sopineet juhlatilaisuuteen. Asuun olisi sopinut hyvin esimerkiksi näyttävä kaulakoru, joka olisi vienyt liiallisen huomion naisen rintavarustuksesta.

on ollut Hollywoodissa jo tovin suosittua, mutta Denningsin kohdalla olkapäät paljastava, v-kaula-aukkoinen ja polven yläpuolella hipova leninki näytti yksinkertaisesti liikaa pintaa. Asu olisi voinut olla onnistuneempi, jos mekon helma olisi ollut pidempi.MTV3/Helmi

Lähde ja kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja